Lezingen

Lezingen

Averox heeft naast kennis van, en ervaring met veranderprocessen, enkele specialisaties in huis. Wilt u hiermee kennis maken in de vorm van een lezing? Aarzel niet en neem contact met ons op.

De lezingen geven extra waarde aan uw evenement, directievergadering of anderszins en geven inzicht aan managers. De lezingen zijn interactief, informatief en sfeervol.

CEO Frank Snijders, Numac Groep, over onze lezing Change Management:
Averox Consulting verzorgde voor ons directie- en managementteam een lezing over gepland veranderen in organisaties. Aangezien wijzelf in een veranderende bedrijfssituatie verkeren wilden wij graag weten of we de juiste keuzes hadden gemaakt tijdens het proces. De lezing is uitermate geschikt om dit te beoordelen, om jezelf een spiegel voor te houden. Zowel Ivo als Toon zijn prima gesprekspartners rond het thema organisatieverandering. Ze maakten van de lezing een interactieve, sfeervolle en leerzame activiteit.

Lezing op locatie

Voor €1.250,- geven wij een lezing op locatie. Zonder onder- of bovengrens met betrekking tot het aantal deelnemers.

Materials Manager Richard Ornek, Tennant, over onze lezing Business Excellence:
De presentatie was goed voorbereid en afgestemd op het publiek. Er zat een logische opbouw in en waar nodig werd er dieper op de materie ingegaan. Dit maakte het geheel levendig en interactief. De presentatoren waren erg goed op de hoogte van de valkuilen die er zijn bij voorbereidingen en implementaties van dit soort modellen.
Ze spraken altijd uit eigen ervaringen en wisten het onderwerp goed over te brengen. Het is voor ons een erg nuttige bijeenkomst gebleken en heeft zeker bijgedragen aan meer inzicht in wat Business Excellence is en wat het kan brengen.

Nog meer te wensen?

Rond de thema’s Business Excellence, risicobeheersing en Brain Error Reduction kan Averox meer dan alleen een lezing geven. Door het jarenlang werken met deze thema’s binnen organisaties is het ook mogelijk workshops te verzorgen, organisatiescans uit te voeren en/of implementatietrajecten te ondersteunen of te begeleiden.

Interesse? Neem dan contact met ons op.

Over Averox