Over Averox

Over Averox

Wij, Toon en Ivo, zijn specialist op onze vakgebieden en zetten onze uitgebreide ervaring in om onze klanten bij te staan in hun (verdere) groei en ontwikkeling. Wij nodigen u uit om vrijblijvend kennis met ons te maken om uw wensen te bespreken en te bekijken wat wij voor u kunnen doen.

Management

Wij richten ons in eerste instantie op de directie en het management van organisaties. De leiding heeft een goed beeld van de organisatie, zij weten wat er moet veranderen om doelstellingen te halen. Toon heeft jarenlang in leidinggevende functies gewerkt op alle niveaus en weet als geen ander voor welke uitdagingen leidinggevenden staan. Ivo heeft altijd als consultant bestuurders, beleidsmakers en leidinggevenden bijgestaan als adviseur.

Diversiteit

Averox bundelt heel bewust verschillende krachten met elkaar. Knowhow en ervaring uit de consultancy versus uitgebreide bedrijfservaring op het hoogste niveau vinden elkaar in het aanbod. Deze combinatie geeft vertrouwen en dynamiek in het veranderproces en verzekert u van een bijzondere kwaliteit.

Betrokken doorzetters

Averox Consulting bestaat uit betrokken doorzetters. Met hart voor de klant, de mens en het resultaat wordt er vanuit een pragmatische kijk gewerkt tot dat behaald is wat met elkaar werd afgesproken. In alle eerlijkheid en openheid.

De flair van Averox

De juiste toon en begrip voor mensen in een veranderende situatie zijn belangrijk. Veranderen is immers voor veel mensen een moeilijke aangelegenheid. Wij doen ons werk met flair, voelen situaties aan en anticiperen hierop.

Ivo: “Toon heeft een schat aan ervaring en weet hoe het er in organisaties aan toe gaat, van binnenuit. Ik leer veel van hem. Toon is beschouwend, wijs, analytisch sterk en geeft veel ruimte aan anderen om zichzelf te kunnen ontwikkelen”.

Toon: “Ivo is een jonge vader met veel positieve energie. Hij heeft een onmiskenbare charme die ons telkens weer helpt om de medewerkers op onze hand te krijgen. Door zijn ervaring als consultant leert hij me dingen inzien die ik als topmanager nooit eerder bewust hebben gezien. Hij weet een goede connectie te maken met klanten en hun vragen”.

Wij zijn:

  • Innemend,
  • Creëren sfeer en energie,
  • Durven de (verboden) vragen te stellen en
  • Hebben humor en charme.

Dit alles combineren wij met specialistische kennis op onze vakgebieden en ervaring met verandermanagement. Daarmee zijn we een succesvol duo gebleken.

Oprichters

Averox Consulting is opgericht door Toon Linssen en Ivo Heuts.

Plan van aanpak maken?

Gratis Inspiratie